اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
قم- قائم مقام مدیر حوزه های علمیه در امور استان ها گفت: آموزش های کاربردی و مهارتی نیاز امروز حوزه های علمیه است و ارائه این آموزش ها در قالب آموزش های مجازی بسیار کار شایسته ای است.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال در اجلاسیه مسئولین شعب استانی مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی اظهار کرد: ماه مبارک رجب ماه نور و ماهی است که همه دلباختگان به آستان ربوبی در یک ریاضت چند ماهه خودشان را برای ماه ضیافت الله آماده می کنند، ایام مبارکی در این ماه هست مانند شب جمعه اول ماه که لیله الرغائب بود و چه اعمال خوب و قشنگی داشت و چه این روزهایی که از این ماه مانده است.
قائم مقام مدیر حوزه های علمیه در امور استان ها افزود: زمانی که بحث کمونیسم مطرح شد و مباحث تز و اصول دیالکتیک را مطرح کردند، مشاهده کردید که مرحوم علامه طباطبایی و مرحوم شهید مطهری و شخصیت های برجسته ما در یک ورود جانانه در مباحث کلامی و فلسفی چگونه ساختار انحرافی، فکری و عقیدتی کمونیسم را به هم ریختند، و با اصول و روش رئالیسم که در رد بر اصول دیالکتیک و اون اصولی که کمونیسم برای خدا زدایی و دین زدایی جامعه درست کرده بودند چگونه برخورد کردند.
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه گفت: حوزه های علمیه در این عصر که یک طلبه باید در علوم پایه، ادبیات، رجال، اصول و کلام صاحب نظر بشود نقش مهمی دارند، برای اینکه طلبه در هر زمان و مکان که به یک شبهه برخورد کرد بتواند آن شبهه را پاسخ بدهد و همزمان با مخاطبین و اقتضائات شهرها و مناطق تبلیغی وفق بدهد باید در علوم پایه مسلط شود.
حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال ادامه دهد: مسئولان و مدیران ما از ممحض کردن طلبه ها در علوم پایه غفلت نکنند، در کنار این علوم پایه، علوم کاربردی هست که کمک می کند بتوانیم از علوم پایه بهتر استفاده بکنیم.
قائم مقام مدیر حوزه های علمیه در امور استان ها گفت: وقتی فضای جامعه امروز و فضای مجازی و نقش هوش مصنوعی را می بینید، می فهمید که باید مطالب و علوم پایه ای که داشتید را در قالب های جدید ارائه بدهید، این ارائه مطالب در قالب جدید نیاز به آموزش های کاربردی دارد.
وی با اشاره نه نیاز طلاب حوزه های علمیه به آموزش های تخصصی، افزود: آموزش های کاربردی و مهارتی نیاز امروز حوزویان است؛ بردن این مباحث در کشور در قالب آموزش های مجازی بسیار کار شایسته ای است، و هم اینکه تمام کشور را در جریان این کار بگذارند و این ظرفیتی که ایجاد کردن و آن را با اخلاص در اختیار تمام مدیران استان ها گذاشته اند بسیار کار قیمتی است.
حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال با تقدیر از مدیران و کارشناسان مرکز آموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه گفت: از زحمات و تلاش های حجت الاسلام زنگویی و همکارانش تقدیر و تشکر ویژه ای داریم؛ امروز حوزه علمیه برخوردار از شخصیت های پر توان، جهادی، به روز و اهل ایثار است که جهادی و ایثارگونه فعالیت می کنند. اگر ما همه دست به دست هم بدهیم، کارستان می کنیم.
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه بیان کرد: روحانیت و حوزه های علمیه بیش از هزار سال از گذشت غیبت کبری حضرت مهدی ( عج ) فرهنگ دین را به جامعه و مردم منتقل می کردند. امروز الحمدلله به برکت امام خمینی (ره) آن مرجعی که در تاریکی زمان همچون نوری درخشید و جماعت مسلمین را اطراف خود جمع کرد و طاغوت را بیرون کرد و شعله ولایت را روشن کرد و امروز خلف صالح ایشان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای در تمام چالش های تاریخی که بعد از ارتحال امام خمینی (ره) اتفاق افتاد را سکان داری کرد، ما باید شاکر خدا باشیم و در این ایام برای این وجود نازنین دعا کنیم.
{{name}}
{{content}}